werkplaats

Rots Filmwerk gelooft dat sterke, vernieuwende films in elke fase opnieuw moeten worden uitgewerkt. Produceren betekent voor ons in eerste instantie het blijven ontwikkelen en onderzoeken van het idee, niet het simpelweg uitvoeren ervan. Dit betekent dat we tot in de laatste fase open staan voor nieuwe ontwikkelingen. Deze werkwijze stelt ons in staat om uitgebalanceerd tot de essentie van het verhaal te komen. Tegelijkertijd kennen we de productionele grenzen en overschrijden deze niet. Deze intensieve en continu uitdagende werkwijze werpt duidelijk zijn vruchten af: al onze films zijn geselecteerd door de grote prestigieuze festivals zoals Cannes en de Berlinale, hebben vertoningen gehad in het MoMA, Guggenheim en de Tate Modern, en hebben nationaal en internationaal veel prijzen in de wacht gesleept.

Voor de verdieping en verdere ontwikkeling van film ideeën hebben we samen met Dan Geesin de werkplaats opgericht die speelruimte biedt zonder overzicht, grenzen en tijdspad te verliezen. Met gemotiveerde talentvolle studenten die lef hebben en die met een vernieuwende blik tot het eind blijven onderzoeken, werken we momenteel  aan filmplannen in diverse stadia.

Daarnaast helpen we graag met het ontwikkelen van filmplannen, of die zich nu in idee-fase of scenario-fase bevindt, of je nu ervaren of debuterend bent. Script coaching, editting of gewoon een verse blik, het is allemaal mogelijk. We rekenen hiervoor prijzen afhankelijk van de fase en de mate van financiering waarin je project zich bevindt, van tussen de 500 – 700€ per dag.

Neem bij interesse contact op: info@rotsfilmwerk.nl

.

.

.

.

.

.

.

.